Un brownie de ciocolată sau pur și simplu un brownie este o confecție pătrată sau dreptunghiulară la cuptor. Brownies vin într-o varietate de forme și pot fi fie fudgy sau cakey, în funcție de densitatea lor. Acestea pot include nuci, glazură, cremă de brânză, chipsuri de ciocolată sau alte ingrediente.
Istoria creației
Multe rețete sunt strâns legate de poveștile unei anumite țări. În acest caz, America a devenit progenitorul noului produs. Totul a început în Chicago în 1893 la faimoasa expoziție columbiană.
Apoi nimeni nu știa despre brownie: ce este și cum arată. Unul dintre cei mai bogați vizitatori ai expoziției, doamna Bertha Potter, a cerut bucătarului local să gătească pentru el niște feluri de mâncare originale, dar gustoase, care apoi pot fi consumate pe toată durata vizitei.
În plus, produsul trebuie să fie convenabil pentru hrană și compact pentru a se potrivi într-o cutie de prânz standard.
După o anumită deliberare, bucătarul și-a îndeplinit dorința. A apărut primul maro. A fost făcută pe bază de ciocolată, decorată cu gem de caise și presărată cu nuci. Reteta originala era de preferinta multor gospodine americane, iar dupa un timp, in aproape fiecare familie, femeile au inceput sa isi rasfete gospodaria cu o delicatesa delicata, parfumata.